Disclaimer & Copyright

Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Deze site is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze klanten, waarbij het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Redable is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk. Het is niet toegestaan deze site te framen.

Copyright

Alle woord- en beeldmerken op deze site zijn eigendom van Redable, tenzij anders aangegeven. Zonder schriftelijke toestemming van Redable is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken.

Disclaimer

De gegevens over Redable op deze website zijn uitsluitend bedoeld om aan belangstellenden algemene informatie over Redable te verstrekken. De informatie op deze website wordt verondersteld betrouwbaar te zijn, maar kan zonder vooraankondiging en op ieder moment veranderd worden. Redable kan niet instaan voor absolute volledigheid of juistheid.

Informatie op deze website

Deze site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan onze klanten.

Op deze website kunnen interactieve pagina’s aangeboden worden zoals reviews. Redable doet haar best om deze reviews te alle tijde te beoordelen, maar is niet verantwoordelijk voor meningen en boodschappen die door bezoekers/gebruikers op de website geplaatst zijn, en deze meningen en boodschappen geven nooit de mening of het beleid van Redable weer.

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze klantenservice.

Redable B.V.
Oosterveldsingel 45
7558 PJ Hengelo
Tel.nr.: 085 760 88 16
KvK-nummer: 80476236
BTW-nummer: NL 8616 85 325 B01

Heeft dit artikel je geholpen?
JaNee